Bun venit! [autentificare]  |  Cosul meu(0)
home promotii servicii support contact
RefillMAG - Ajuta natura.REINCARCA!
Servicii

Cand ai nevoie de service calculatoare?

     Cand nu poti sa scoti la imprimanta un document, cand nu poti sa trimiti sau sa primesti mesaje prin email, cand ai virusi in calculator,  cand nu porneste calculatorul, cand calculatorul merge greu sau ori de cate ori apare o eroare si ai vrea sa stii cu precizie care sunt implicatiile lui “Yes” si lui “No” in fereastra respectiva.

Cum te ajutam noi? 

  • Cu deplasari gratuite pentru service calculatoare in Iasi si imprejurimi,
  • Cu raspunsuri prompte si interventii rapide de la distanta pentru depanarea calculatoarelor tale in Iasi si in toata tara, 
  • Cu rezolvari rapide folosind baza de date de solutii testate si aplicate in situatii similare cu a ta,
  • Cu experienta unui intreg departament IT la un pret mult mai mic decat salariul pe care l-ai plati unui specialist angajat permanent,
  • Prin aplicarea de metode de prevenire a incidentelor astfel incat sa scadem nevoia de service calculatoare in cadrul abonamentelor de service calculatoare.

Ce avantaje ai?  

  • Deductibilitatea 100% a cheltuielilor cu factura de service,
  • O persoana care sa fie tot timpul la dispozitie cand este nevoie, nedepinzind de concediul unui angajat propriu.

 

     Politica noastra de service calculatoare pune in prim plan prevenirea incidentelor si optimizarea calculatoarelor. In acest fel reducem numarul problemelor semalate de utilizatori si crestem performantele calculatoarelor existente reducand necesitatea achizitionarii de noi calculatoare!

     Pentru a asigura continuitatea functionarii corecte a calculatoarelor si retelei tale si pentru a evita defectiunile ce iti pot afecta activitatea, iti oferim posibilitatea contractarii unui abonament lunar pentru service calculatoare.

Printre clientii nostri se numara?

Institutul de Chimie Macromoleculara
"Petru Poni" Iasi
Farmaciile Indrafarm Textile Global Service H.G.

Expert Mind Medical Test Iasi Cedol

Nichi - Cristina Nichita RomAutomatic

 

     Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele de telefon de la pagina noastra de contact, sau folosing formularul de mai jos si te contactam noi in cel mai scurt timp posibil.

Nume:*  
Telefon:*  
Email:*  
Adresa: *  
Localitate:  
Judet:  
Mesaj: *  

Alti parteneri:
Ypu.ro - Promovare site gratuit

RefillMAG - Ajuta natura.REINCARCA!
Fotografia produselor are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila, neconstituind obligativitate contractuala.